Ervaringen van cliënten bij Psycholoog Waalwijk

Cliënten schreven over hun ervaringen bij mij:

5/5

Ik vertrouw nu op mezelf
“In mei 2009 heb ik voor het eerst dhr. Jacobs bezocht. Tijdens dit eerste gesprek werd mij duidelijk, dat ik voor mezelf het een en ander op een rijtje moest zetten om enige ordening in de chaos van mijn hoofd te scheppen.

Met behulp van vragen die ik van de psycholoog op papier kreeg, heb ik voor mezelf verscheidene reflectieverslagen geschreven, waar ik o.a. veel baat bij heb gehad.
Tijdens het schrijven, groeide bij mij meer inzicht hoe bepaald gedrag en gevoel van mij tot stand kwam en hoe ik daar vervolgens (evt. anders) mee om kon gaan.
De verkregen inzichten zorgden voor meer rust in mijn hoofd.

Naast deze zelfreflectie vormden de verslagen o.a. handvatten in de gesprekken met dhr. Jacobs.Zijn vragen over bepaalde zaken, zorgden dat ik met een andere bril ging kijken, waardoor mijn negatieve gevoelens meer werden omgebogen tot een positiever gevoel. Ook dit gaf mij meer rust.

Mijn proces is naar mijn idee dankzij dhr. Jacobs, weliswaar met kleine stapjes, in opgaande lijn. Het is eindelijk zover dat ik het aandurf om zonder professionele hulp verder te gaan. Ik vertrouw nu op mezelf.”

5/5

Ik kan weer de hele wereld aan!
“Na het krijgen van een burn-out heb ik verschillende psychologen bezocht, echter zonder resultaat. Tot ik bij Hans terecht kwam. Hij legde binnen zeer korte tijd de vinger op de zere plek, waardoor ik wist waar ik mijn probleem aan moest pakken. Nu kan ik voor mijn gevoel weer de hele wereld aan!”

5/5

Ik ben weer van mijzelf, mijn gezin en mijn leven gaan genieten
“Toen bij mij de diagnose burnout werd vastgesteld heb ik direct de hulp van Hans ingeroepen, omdat hij een vriend van mij goed geholpen had en hij geen ‘standaard-psycholoog’ was, maar gewoon een normale vlotte vent.

Het ‘minuutje stilte’ tijdens het koffiedrinken zal ik nooit meer vergeten. Ik dacht dat ik gek werd toen ik ‘verplicht’ stil moest zitten en zijn. Maar daardoor zag ik wel in hoe druk ik mezelf altijd maakte, geen rust nam en dat ik wel moest veranderen.

Hans heeft mij op een persoonlijke wijze geholpen om mij inzicht te geven in het proces van mijn burnout, de reintegratie en inzicht in mijzelf en mijn eigenwaarden. Mede daardoor kon ik sneller dan normaal reïntegreren en ben ik weer van mijzelf, mijn gezin en mijn leven gaan genieten.”

5/5

Hans stond voor me klaar, niet alleen als professional maar ook als mens…
“Hans, al weer bijna een jaar geleden zijn we met elkaar in contact gekomen.
Maar ik kan nu met grote stelligheid zeggen: “Dit contact is voor mij een van de meest positieve dingen geweest in het afgelopen jaar”. Positief in de zin van, er stond iemand voor me klaar en niet alleen beroepshalve, maar ook als mens.

Open en eerlijk, soms heel confronterend, maar wel altijd bereid om naar me te luisteren. Als je al gebruik “moet” maken van een psycholoog, is het wel zo fijn dat er een bepaalde klik is zodat je zelf ook tijdens de soms moeilijke gesprekken jezelf kunt zijn. Dan zijn er, op het juiste moment maar een paar simpele woorden nodig, om me weer in de juiste richting en op het goede spoor te zetten.

Hans, bedankt, door je begeleiding kom ik er langzamerhand achter, wie ik ben, maar ook: wat IK wil.

5/5

Korte, daadkrachtige aanpak
“Onverwerkte traumatische ervaringen domineerden en bepaalden mijn gevoelsleven. Door met behulp van Hans mijn gevoelens een plaats te geven en daardoor een vervelende periode af te sluiten, ben ik nu weer in balans. De therapie bestond uit gesprekken, waarvoor ik huiswerk kreeg ter voorbereiding: aan de hand van vragenformulieren en een open brief  de  gedachten ordenen. De sessie verliepen in een rustige,  vriendelijke en veilige sfeer. Wel kordaat, geen oeverloze gesprekken, maar een korte daadkrachtige aanpak gedurende een beperkt aantal weken.

Prettig was ook, dat ik snel terecht kon en dat vervolggesprekken elkaar snel konden opvolgen.”

Contact Psycholoog Waalwijk

Voor een vrijblijvend advies of het beantwoorden van jouw vragen, zijn we bereikbaar op 085-4014720. We zijn allemaal opgeleid in de psychologie, zodat we je inhoudelijk goed kunnen adviseren, en kunnen kijken welke therapeut het beste bij je past. Indien je een keuze hebt gemaakt, kan je direct een afspraak laten maken, zonder wachtlijsten!